lasargantana

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
inicio Salidas a partir de 2010/11 2010-2011 Riu Fraile

Riu Fraile

E-mail Imprimir PDF

AJORNADA PER LES PREDICCIONS

LA FAREM EL SEGÜENT DISSABTE 18 DE JUNY

Descens del Barranc del riu Fraile.

Tal com et vaig dir el dissabte estaguerem al riu Fraile i esta molt be. Du aigua però no més del compte.

Les persones que pensen vindre deuen confirmar per quan estem tots al punt d'encontre anar on deixarem el cotxe (uns 20 kms mes). Les fotos són del dissabte. Les persones que les vegen que no s'asusten per veure a tota la gent amb tant de material. És un curs del Cefire i eixe material era obligatori doncs ahir estaguerem en un barranc molt tècnic i ho tenien que probar tot abans.

A les 9’00 del matí es deurà estar entre les poblacions de Quesa i Bicorp, a un km. abans d’arribar a Bicorp, concretament al punt kilomètric 24,4. A la l’esquerra hi ha un camí asfaltat on diu “Museu...”. Ens veurem en eixe punt per anar junts fins on deixarem els vehicles. Procureu completar els cotxes doncs on els deixarem no hi ha massa lloc.

Dugueu esmorzar i dinar així com cadiretes de platja doncs on dinarem no hi ha lloc còmode per seure. Una nevereta per la beguda és important, així com tovalla i roba per canviar-se després de l'activitat. Qui puga aconseguir neopre millor doncs l'aigua no és massa freda però anirem per ella durant més de 2 hores. En banyador o bikini també es pot fer però millor anar una mica protegit. Cal dur esportives per mullar-les. No es convenient ni sandalies ni xancles. El peu deu anar ben amarrat.

Esmorzarem on deixarem els vehicles i començarem un barranc facilet que és una meravella. Tindrem que caminar per dins del riu, nadar, baixar per petites cascades i després tornarem als cotxes per una senda.

El lloc és preciós. Molt diferent d'una eixida normal i tenint en compte que estem a juny pot resultar molt agradable mullar-se i jugar amb l'aigua.Us esperem a la Canal de Navarrés.

Julio/a

PD. Tenint present que per al dissabte dona mal temps a Bicorp i si no confirma ningú l'assistència per correu electrònic a Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla s'anularia l'eixida.

Si als participants no els importa que puga ploure (al riu segur que es mullen) i hi ha persones interesades en vindre que confirmen per correu electrònic abans del divendres a les 15hores per organitzar el material necessari.

Cas de no confirmar ningú s'anularia l'eixida.

 

Julio Martínez

Última actualización el Miércoles, 08 de Junio de 2011 21:16  

Antología con música




Banner