lasargantana

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
inicio Salidas a partir de 2010/11 2014-2015 La Safor des de Benialí

La Safor des de Benialí

E-mail Imprimir PDF

La primera eixida d'esta temporada, 4 d'octubre, ha coincidit amb el 5è aniversari de la mort de Marcel.lí. Som molts els que el trobem a faltar. Crec que serà difícil trobar un altra persona que estime amb tanta autenticitat la natura, la muntanya i en general el nostre territori com ho feia ell. Els que el vam conéixer no necessitem exemples. Però, per damunt de tot va ser una bona persona. Valga com homenatge i recordatori aquesta excursió  per la vall de Gallinera i cim de La Safor, tots dos, territoris valencians i alicantins que ell coneixia molt bé.

Sobre l'excursió:

La baixada des del cim capa a la LLacuna, especialment dura i técnica per la calor i la falta de sender; a més de ser un terrenyny força kàrstic. La resta del camí molt bé; molt de sender ben conservat i molt poca pista en un total de 18km.

Vam acabar a les 18:30, cansats però satisfets, especialment Jonathan (esperem veure'l en la propera); un poc més tard del previst perquè ens vam trobar amb la carrera de muntanya Botamarges(Forna-Forna 70km) i per altres circumstàncies.

 

 

Última actualización el Viernes, 08 de Enero de 2021 15:03  

Antología con música




Banner