lasargantana

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
inicio Otros años 2010-2011 Pego dissabte 23 d'octubre 2010

Pego dissabte 23 d'octubre 2010

E-mail Imprimir PDF

PEGO 2010

Benvolguts i benvolgudes:

Un any més comença el nostre peregrinar per diferents indrets de la Comunitat Valenciana, alguns ja recorreguts en anteriors edicions i d’altres de nous i que ens permetran enriquir la nostra memòria d’altres paisatges de la nostra Comunitat.

 

A mi, m’ha tocat ser, enguany, qui comença el calendari i per això he escollit una ruta no molt dura que recorre les muntanyes del voltant de la ciutat de Pego i que ens donarà vistes de la vall de Gallinera, de la vall d’Ebo i de la marjal d’Oliva- Pego i, amb un poc de sort, també arriberem a albirar l’illa d’Eivissa.
No és una ruta gaire complicada (apta per tots els públics), ni gaire exigent (tan sols dotze quilòmetres), que farem en, aproximadament, unes quatre hores, però que allargarem amb les corresponents parades per esmorçar, dinar i fer totes les fotos que fassa falta.

La ruta la començarem a les 9:00 h. del matí, i el punt de trobada serà el cementeri de Pego. Per als que no coneixeu Pego, dir-vos que quan arribeu a Pego procedents d’Oliva, a la primera rotonda heu d’agafar la sortida de la dreta i seguir per eixe camí ,passareu per darrere d’un mercadona, doncs a l’altre costat està el cementeri. Allí serà elpunt de trobada i des d’allí marxarem fins al calvari en cotxe. Allí aparcarem i començara la ruta a peu, seguit la PR 58-2 que en un recorregut circular ens tornarà a deixar al mateix lloc des d’on hem sortit.

Algunes dades tècniques pels amants de l’estadística:

Distancia recorrida: 12,5 kilómetros
Altitud min: 102 metros, max: 633 metros
Desnivel acum. subiendo: 774 metros, bajando: 775 metros
Grado de dificultad: Moderado
Finaliza en el punto de partida (circular):

Aneu entrenant per a dissabte i aviseu-se uns a altres.

 

 

 

 

 

Nadia. A veces

Loreena McKennitt - The Mystic's Dream

Acceder

Antología con música¿Quién hay en línea?

Tenemos 39 invitados conectado(s)

Banner