lasargantana

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
inicio Otros años 2010-2011 Pedreguer dissabte 19 febrer 2011

Pedreguer dissabte 19 febrer 2011

E-mail Imprimir PDF

PEDREGUER. PRV-53 (dissabte 19 febrer 2011)

Tornem a visitar paratges de la Marina Alta. Aquesta vegada caminarem seguint un recorregut circular pel PRV-53. Farem uns 17Km per dalt de les muntanyes de Pedreguer, pel que cal recordar que porteu bones botes, aigua, gorra, vi, ...

Punt de començament: Davant de la ermita de Sant Blai a les 8.45h. Per aplegar ahí, quan eixiu de l'autopista agafeu direcció Alacant. Seguint la carretera N332 entrareu cap a Pedreguer. A la entrada del poble trobareu una xicoteta rotonda, d'una farola, on pendreu direcció Alcanalí, Parcent. Quan eixiu del poble la carretera farà una xicoteta curva a la dreta. Ahí trobareu a l'esquerra, fora de la carretera, una isleta amb uns matolls. Entrareu per eixe carrer, que seguint-lo, al lloc més alt trobareu la ermita de Sant Blai. Deuriem d'aparcar els cotxes al llarg d'eixe carrer.

Vos pasem un enllaç que vos ajudarà:
Google Maps

Començarem la ruta deixant la ermita de Sant Blai i pujant pel barranc dels Poets agafarem el camí cap al castell de l'Ocaive. Passarem pel costat de la senda de l'Enric i el cementeri dels burros, gaudint dels paisatges que anem trobant-nos. Des del castell podrem veure la serra de Segària, el riu Girona, …

Tornant un troç pel camí que ja haviem fet, agafarem el sender que va per la cresta de la Muntanya Gran cap al castell d'Aixa, que és el cim més elevat, 606m. Abans d'arribar deuriem esmorzar pel camí, des d'on podrem veure totes les muntanyes de la rodalia, i si el dia és bo, fins l'illa d'Eivissa.

La propera parada serà a la font d'Aixa. Per a baixar fins ahí tenim un desnivell d'un 400m, pel que és important que porteu pals de caminar. Malgrat que ens trobarem amb alguna zona cremada, gaudirem dels paisatges de aquesta altra vall. La font serà un bon lloc per a descansar i dinar.

Més tard putjarem pel barranc de l'Aigua, i per la caseta Morell agafarem la senda de l'Enric en direcció cap a la caseta Romangat. Des de ahí podem baixar a veure la font Coberta, si ens dona temps, i sabent que haurem de putjar pel mateix camí.

Des de la caseta del Romangat, passant pel barranc del Cafer, arribarem al parc del Patronat, d'alt del poble de Pedreguer, des d'on fàcilment podrem aplegar als cotxes.

Última actualización el Domingo, 13 de Febrero de 2011 17:01  

Nadia. A veces

Loreena McKennitt - The Mystic's Dream

Acceder

Antología con música¿Quién hay en línea?

Tenemos 30 invitados conectado(s)

Banner