lasargantana

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
inicio Otros años 2010-2011 Alcoi dissabte 11 desembre 2010

Alcoi dissabte 11 desembre 2010

E-mail Imprimir PDF

Descripció de la ruta:

La ruta que farem el dissabte és coneguda, al menys part d’ ella per alguns de nosaltres. De totes formes, esta vegada visitarem el Parc Natural de la Font Roja per un altra vessant que pensem no coneixeu.

La ruta comença en l’ àrea recreativa del paratge de Sant Antoni. El camí ens portarà, travessant el Plà del Ginebrar, al cim del Menetjador, a 1.356 metres d’ altura. Abans d’arribar al Menejador també podrem contemplar tres dels pous que encara es conserven al Carrascal: Pou del Canyo, Pou de Simarro i Pou del Nouer.

Després baixarem a la Font Roja per dinar. Sense fer cap becadeta perque la ruta és llarga, agafarem la GR-7 que ens portarà a la Partida de Les Llacunes. Las carrasques seran sustituides pels pins i aplegarem als xops del Racó de Sant Bona Ventura.Travessarem l’ imponent Pont de les Set llunes i, seguint la Vía Verda del ferrocarril que mai va existir,aplegarem al punt de trobada del matí .

Punt de trobada

Aparcament del Poliesportiu- Cimenteri a les 8’40.

Per fa, si ets plau. Máxima puntualitat, ja que el dia és molt curt en esta época de l’any i volem acomiadar-se amb alegría que ve Nadal.

Des del Poli eixirem amb el mínim número de cotxes possibles cap a l’ àrea de Sant Antoni ,ja que encara que la pujadeta no está mal, ens l’estalviarem per a tindre més temps per les crestes del Carrascal.

La idea és dinar en la Font Roja així que no tindrem problemes d’ aigua. Fred o pluja el que ens toque en sort.

Us esperem el dissabte, la ruta s’ho val

 

Nadia. A veces

Loreena McKennitt - The Mystic's Dream

Acceder

Antología con música¿Quién hay en línea?

Tenemos 27 invitados conectado(s)

Banner